Boek "Een andere Dementie in Muziek"
Wil jij fijner contact maken met mensen met dementie? 
In dit boek vind je al de nodige tips en tricks om de persoon met dementie, 
jijzelf én iedereen in je omgeving gelukkiger te maken!

Je kan muzieklijsten om te zingen, om te beluisteren en een stappenplan 
voor een volledig project terug vinden zodat je meteen aan de slag kan en jouw aanpak slaagt.

Hanne Deneire, Componist en Auteur van De Stem van ons geheugen, Spreken met fantasie en Een andere Dementie in Muziek

Hanne werkt reeds 10 jaar met muziek & mensen met dementie. Ze schreef de inspiratiegids "De Stem van ons Geheugen". Vervolgens werd haar boek "Een andere dementie in muziek" zowel in het Nederlands als in Engels uitgegeven. Haar pionierswerk verlegt grenzen binnen de zorg. Hanne denkt graag na over het hele concept: de mensen met dementie, de familie én de zorg-kundigen. Dit doet ze steeds op creatieve wijze en met aanstekelijk enthousiasme.
Getuigenissen 

Saskia Van Herzeele – Psycholoog 


"Deze methode is een onderdompeling in een attitude waar we allemaal van genieten, maar die we in het dagelijks leven zo makkelijk kwijtraken. Kijken naar wat al goed gaat, de kwaliteiten in de ander ontwaren én benoemen, contact leggen met zorg en positiviteit. In de muziek gaat het vaak om timing, om inspelen op wat in het moment gebeurt, om vanuit je diepste zelf te communiceren: zo ook in de zorg voor de mensen rondom ons, met of zonder dementie, in al hun eigenaardigheden. Het is een groot ideaal, maar na een dag als deze geloof je weer dat het kan!"

Dominique Vergote - Docent


Een leuke inspirerende methode waarbij er met heel veel respect over de bewoners en het personeel gepraat wordt.
We werden meegenomen in het proces hoe je een vernieuwing opzet, zowel als dat we mochten ervaren hoe makkelijk het is om hiermee te werken met mensen met dementie.
Hanne is heel enthousiast en ziet heel veel mogelijkheden en kansen. Je krijgt uitdagingen om direct mee aan de slag te gaan.

Jeroen Meeder – directeur StudieArena 


Hanne is een muzikale duizendpoot. Met tomeloze positieve energie en veel creativiteit zet Hanne Deneire zich bij StudieArena in om de inzet van muziek en de zorg voor kwetsbare mensen te verbinden. Hanne is regelmatig plenaire gastspreker op onze internationale congressen. Daarnaast verzorgt zij in Nederland enkele keren per jaar een masterclass over de inzet van muziek in de dagelijkse zorg voor mensen met dementie. Hanne is zeer deskundig en vooruitstrevend. Hanne wil zorgprofessionals stimuleren zelf muziek in te zetten als middel voor contact

Jonas Oomen, muziekexpert Amsterdam


Check allen "Een andere Dementie in Muziek" over muziek toepassen bij mensen met dementie van Hanne Deneire, vernieuwer in zorg met gebruikmaking van muziek en in mijn top 5 meest inspirerende sprekers die ik ooit heb gezien!

Wilma Matheij, Fundraiser


Ik vond het een zeer inspirerende dag op een bijzondere locatie.
Uitgangspunt is je eigen levenshouding. Dat is de basis voor alles en dat kan ik alleen maar beamen. Ik ben bijzonder verrast door enerzijds de andere aanpak en bejegening van mensen met dementie als de aangereikte tools die medewerkers en mantelzorgers kunnen gebruiken om interactie te krijgen met de doelgroep.
Muziek is een instrument dat breed kan worden ingezet en dat een verandering in houding en bejegening kan bewerkstelligen. De combinatie van de inzet van muziek en de cultuurverandering die je weet te bewerkstelligen in je coaching trajecten vond ik erg indrukwekkend
Ik vind deze Masterclass een aanrader voor zowel bestuurders als medewerkers in zorginstellingen.
De Masterclass is inspirerend, vernieuwend en bij de juiste toepassing ook kostenbesparend!

Mocht je willen overschrijven, kan dat natuurlijk ook
House of Music vzw: BE15 0688 9488 3530
Graag vermelden "Lidmaatschap Muziek&Dementie + jouw mailadres"

Geniet van elk moment dat je verbinding maakt met de persoon met dementie.
Dit project streeft naar schoonheid in de zorg voor mensen met dementie!
Copyright © 2019 - developed by House of Music vzw - All rights reserved.
Powered By ClickFunnels.com